Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-fun

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Uitstelbare zijruiten achter

• Radio

• Achterbank neerklapbaar

• Achteropkomend verkeer waarschuwing

Kies voor het gemak van een ruime hatchback. Deze Toyota Aygo heeft 25851 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2019. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank. De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. Als bestuurder van deze Toyota bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u met deze Toyota Aygo een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

• tot 14 juni 2023

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar