Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-fun

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Airco

Deze Toyota Aygo heeft maar één doel, namelijk om het leven voor u een beetje mooier te maken. Elke rit gaat moeiteloos, comfortabel gezeten achter het stuur rijdt u ontspannen naar uw bestemming. De geavanceerde veiligheidssystemen in deze auto houden ondertussen de weg om u heen in de gaten. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

• tot 30 maart 2022

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar