Toyota Aygo

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Achterbank neerklapbaar

• Achteropkomend verkeer waarschuwing

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Aygo. Dit is een auto uit 2018, er staat 14145 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Ook is de auto voorzien van: led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

• tot 15 oktober 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700