Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Airco

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Toyota Aygo. Deze auto uit 2017 heeft een tellerstand van 14486 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Verder is de Toyota uitgerust met: elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Aygo samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 27 september 2021

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700