Toyota Aygo

• USB audio ingang

• Achterbank neerklapbaar

• Achteropkomend verkeer waarschuwing

Super aanbieding!! Toyota Aygo X-Fun 5 deurs met airco en bluetooth functie. Normaal gesproken kost deze auto 13870, nu voor 11900 euro. De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Toyota Aygo die origineel in Nederland is geleverd in 2019. De tellerstand bedraagt 1273 kilometer. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank. Het audiosysteem bedient u vanaf het stuurwiel, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 25 juni 2023

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700