Toyota Aygo

• USB audio ingang

• Achterbank neerklapbaar

• Achteropkomend verkeer waarschuwing

De Toyota Aygo is ruim en comfortabel. Deze dealeronderhouden auto is uit 2018 en heeft een tellerstand van 37267 kilometer. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Toyota met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. U bent in deze Toyota ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De Toyota Aygo is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 12 juli 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700