Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-fun 5 deurs met slechts 5995 km !!!

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie

• Airco

Laat u niets wijsmaken, deze Toyota Aygo biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2018. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de uitrusting behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting. En slechts 5995 km op de teller, eerste eigenaar. Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audio-installatiesysteem met knoppen op het stuur. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. U bent in deze Toyota ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De Toyota Aygo is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze Toyota echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

• tot 26 mei 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700