Toyota Aygo

• Audio installatie
  • USB audio ingang

• Airco

Deze Toyota Aygo is door ons nieuw geleverd en van de eerste eigenaar is van het bouwjaar 2018. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting. Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audio-installatiesysteem met knoppen op het stuur. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 26 mei 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700