Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-fun 5 deurs met airco!!

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Bumpers in carrosseriekleur

• Audio installatie
  • USB audio ingang

• Airco

Ruim en economisch, dat is de Toyota Aygo. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en led-dagrijverlichting zijn aan boord. Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audio-installatiesysteem met knoppen op het stuur. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. De Toyota is standaard voorzien van: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.

• tot 11 augustus 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700