Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-fun 5 deurs met airco!!

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Radio
  • USB audio ingang

• Achterbank neerklapbaar

• Achteropkomend verkeer waarschuwing

De vormgeving van deze Toyota Aygo is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Toyota. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De uitrusting van deze Toyota is met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.

• tot 12 november 2022

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700