Toyota Aygo

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Telefoonintegratie premium

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Toyota Aygo altijd de controle. Deze auto komt uit 2018. Onder de motorkap ligt een zuinige driecilinder motor. Ook is de auto voorzien van: 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst en een subwoofer. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch vouwdak. Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 21 juni 2022

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700