Toyota Aygo

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• USB audio ingang

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Toyota Aygo heeft 53905 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2015. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Aygo? Laat het ons dan snel weten.

Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Aygo? Laat het ons dan snel weten.

• tot 28 augustus 2021

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700