Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0 VVT-i x-clusiv met navigatie en fietsendragerhouder

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Audio installatie

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

Het is een mooie auto, deze Toyota Aygo uit 2015, hij heeft 25205 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting zijn aan boord. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten en neem contact met ons op.

• tot 13 november 2021

Deze Toyota Aygo heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar