Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0-12V Comfort

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Airco

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Toyota Aygo. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2009, hij heeft 106000 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en in delen neerklapbare achterbank. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur en centrale portiervergrendeling. Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Aygo, neem dan snel contact met ons op. Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Toyota Aygo uit 2009 met zijn kilometerstand van 106000. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Bij de rijke uitrusting horen ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en in delen neerklapbare achterbank. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur en centrale portiervergrendeling als standaard uitrusting. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

• tot 11 november 2020

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar