Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0-12V Comfort met airco

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Airco

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Aygo. Dit is een auto uit 2010, er staat 75073 kilometer op de teller. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Verder is de Toyota uitgerust met: elektrisch bedienbare ramen voor en in delen neerklapbare achterbank. Airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 9 januari 2021

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar