Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Aygo

1.0-12V Aspiration Red

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Aygo

• Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Aygo

• Alcantara bekleding
  • Lederen versnellingspook

• Half alcantara / stof bekleding

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Aygo, een auto uit 2010 die 102545 kilometer heeft gelopen. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 14 inch lichtmetalen velgen, alcantara bekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en in delen neerklapbare achterbank. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, toerenteller en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. De kwaliteit van deze auto is wat u van een Toyota mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Toyota Aygo. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

• tot 22 april 2020

Deze Toyota Aygo heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Aygo staat bij

Interesse in deze Toyota Aygo? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar