Toyota Avensis

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Airco (automatisch)
  • Lendesteunen (verstelbaar)

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Toyota Avensis uit 2013, met zijn kilometerstand van 97061. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, armsteun voorin en trekhaak. Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 22 maart 2021

Deze Toyota Avensis heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Avensis staat bij

Interesse in deze Toyota Avensis? Bel: 033-2453700