Toyota Auris

• Dakrails

• Elektrische ramen achter
  • Armsteun achter

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Toyota Auris Touring Sports. Het is een auto van het bouwjaar 2016. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Het audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Auris Touring Sports is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze Toyota Om decht te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 6 februari 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700