Toyota Auris

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Metaalkleur parelmoer

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Metaalkleur parelmoer

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Auris Touring Sports. Dit is een auto uit 2013, er staat 112347 kilometer op de teller. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris Touring Sports samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u interesse in deze mooie Toyota? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 2 december 2019

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700