Toyota Auris

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Voorstoelen verwarmd

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Parkeersensor voor en achter

• Elektrische ramen achter
  • Lendesteunen (verstelbaar)

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Auris Touring Sports van het bouwjaar 2014, die 103907 kilometer op de teller heeft staan. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Natuurlijk behoren automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris Touring Sports samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Auris Touring Sports, neem dan snel contact met ons op.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700