Toyota Auris

Optiepakketten

Safety-pakket
    • Grootlichtassistent

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Parkeer assistent
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Grootlichtassistent
  • LED koplampen

• Lederen/stof bekleding
  • Lederen versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Safety-pakket

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Toyota Auris Touring Sports uit 2015, met zijn kilometerstand van 98000. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt het audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting. In de Toyota Auris Touring Sports heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

• tot 1 december 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700