Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

Touring Sports 1.8 Hybrid Lease pro met trekhaak

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Trekhaak

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • LED koplampen
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Parkeer assistent

• Lederen/stof bekleding
  • Voorstoelen verwarmd
  • Lederen versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)

Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Toyota Auris Touring Sports uit 2015 met zijn kilometerstand van 118135. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris Touring Sports samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Toyota Auris Touring Sports. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

• tot 13 augustus 2021

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar