Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

Touring Sports 1.8 Hybrid Lease pro met afneembare trekhaakkogel

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

Optiepakketten

Safety-pakket
    • grootlichtassistent

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • LED koplampen
  • Parkeer assistent
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Parkeersensor voor en achter
  • grootlichtassistent

• Lederen/stof bekleding
  • Voorstoelen verwarmd
  • Lederen versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Safety-pakket

De Toyota Auris Touring Sports is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een exemplaar uit 2015, deze auto heeft 96104 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

• tot 30 december 2021

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar