Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Plus

Bekijk alle onderscheidende opties

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Voorstoelen verwarmd

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur

• USB audio ingang

• Lederen versnellingspook

• SIPA Simple Park Assist

• grootlichtassistent

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Auris Touring Sports, een auto uit 2014 die 72534 kilometer heeft gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Auris Touring Sports is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

• tot 30 december 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar