Toyota Auris

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Stoelverwarming

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Panoramisch dak

• USB audio ingang

• Stoelverwarming

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Auris Touring Sports, een auto uit 2014 die 100406 kilometer heeft gelopen. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 6 maart 2022

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700