Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Exclusive

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Voorstoelen verwarmd

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Parkeer assistent

• Lederen bekleding
  • Lederen versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)

Bij het ontwerpen van de Toyota Auris Touring Sports stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze dealeronderhouden Auris Touring Sports is van het bouwjaar 2014, hij heeft 129076 kilometer gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Deze Toyota is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en 18 inch velgen met verlagingsset. Originele verenset is er nog bij. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris Touring Sports samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Toyota voor een proefrit reserveren.

• tot 9 januari 2021

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar