Toyota Auris

Touring Sports 1.8 Hybrid Executive met lederen bekleding.

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

Optiepakketten

Safety-pakket
    • grootlichtassistent
    Exclusive-pakket
    • Lederen bekleding

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Parkeersensor voor en achter
  • Bumpers in carrosseriekleur

• Lederen versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Lederen/stof bekleding

• Exclusive-pakket
  • grootlichtassistent
  • Safety-pakket

Bij het ontwerp van de Toyota Auris Touring Sports is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Toyota is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Toyota. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem (met dab-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze Toyota is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris Touring Sports samen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij ‘leest’ voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700