Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• Bots herkenning systeem

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve Toyota Auris Touring Sports is gemaakt om prestaties te leveren. We hebben het hier over een auto uit 2018, hij heeft 58000 kilometer gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De sportstoelen geven het interieur van deze Auris Touring Sports een super strakke en sportieve uitstraling. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet. De Toyota Auris Touring Sports is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Toyota u om veiliger te rijden. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

• tot 20 juni 2022

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700