Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• Bots herkenning systeem

Van autorijden mag u best genieten. En dat gaat u ook, achter het stuur van deze Toyota Auris Touring Sports, want dankzij de hoogwaardige technologie die in deze auto is verwerkt, is iedere kilometer een klein feestje. Het motorvermogen en de uitgebalanceerde wegligging zorgen dat u altijd in controle bent. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet. U geniet nog meer van het rijden met uw Toyota omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

• tot 20 juni 2022

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700