Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• Bots herkenning systeem

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een dealeronderhouden Toyota Auris Touring Sports die 43064 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2018. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Toyota met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze Toyota is met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet. Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

• tot 25 juni 2022

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700