Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

Touring Sports 1.8 Hybrid Dynamic

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Chroom delen exterieur
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Dakrails

• Elektrische ramen achter
  • Armsteun achter

• grootlichtassistent
  • Bots herkenning systeem

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Toyota Auris Touring Sports uit 2018 die 45606 kilometer heeft gelopen. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. In deze Auris Touring Sports vindt u schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met dab-ontvangst. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 4 januari 2022

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar