Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• Bots herkenning systeem

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo’n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Auris Touring Sports uit 2017 heeft een tellerstand van 90252 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto. Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

• tot 23 februari 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700