Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• grootlichtassistent

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Toyota Auris Touring Sports. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2015, hij heeft 97584 kilometer op de teller staan. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Toyota heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij ‘leest’ voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700