Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• grootlichtassistent

Zeer complete Toyota Auris TS Business Pro edition met slechts 58696 km op de teller. Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Auris Touring Sports. Dit is een auto uit 2016, er staat 58696 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet. In de Toyota Auris Touring Sports heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 8 januari 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700