Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• grootlichtassistent

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Toyota Auris Touring Sports uit 2015. De onderhoudshistorie van deze auto is bekend, er staat 112924 kilometer op de teller. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, armsteun voorin en een trekhaak. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700