Toyota Auris

Optiepakketten

Safety-pakket
    • Grootlichtassistent

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Grootlichtassistent

• Lederen versnellingspook

• Safety-pakket

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Auris Touring Sports uit 2016 heeft een tellerstand van 30429 kilometer. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, pearl metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Als bestuurder van deze Toyota bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700