Toyota Auris

• C-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Trekhaak

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Chroomlijsten zijkant
  • Bumpers in carrosseriekleur

• USB audio ingang

• Lederen versnellingspook

Alle technologie in de Toyota Auris Touring Sports is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2014 heeft 91608 kilometer op de teller staan. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

• tot 6 februari 2022

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700