Toyota Auris

• bots waarschuwing systeem
  • Autonomous Emergency Braking
  • grootlichtassistent

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Auris Touring Sports. Deze auto is in 2019 nieuw in Nederland geleverd, er staat 3995 kilometer op de teller. Verder is de Toyota uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Tot 12 maanden TOYOTA PLUS garantie (max 5 vijf jaar oud en max. 170.000km).

• tot 6 februari 2023

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Garantie

Tot 12 maanden TOYOTA PLUS garantie (max 5 vijf jaar oud en max. 170.000km).

12 maanden

Deze Toyota Auris staat bij