Toyota Auris

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Parkeersensor voor en achter

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Panoramadak
  • Bumpers in carrosseriekleur

• Voorstoelen verwarmd
  • Elektrische ramen achter
  • Lendesteunen (verstelbaar)

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Auris van het bouwjaar 2014, die 109163 kilometer op de teller heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord. U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De Toyota is standaard voorzien van: automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris samen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 11 september 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700