Toyota Auris

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Stoelverwarming

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur

• USB audio ingang

• Lederen versnellingspook
  • JBL met 8 speakers

• Intelligent Park Assist
  • Licht en regensensor

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Auris, een auto uit 2014 die 85557 kilometer heeft gelopen. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

• tot 11 november 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700