Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

1.8 Hybrid Lease met afn. trekhaak

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Trekhaak afneembaar

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Panoramadak

Met deze Toyota Auris kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 113068. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u meer wilt weten over deze Toyota, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

• tot 19 november 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar