Toyota Auris

Optiepakketten

Safety-pakket
    • Grootlichtassistent

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Parkeersensor voor en achter
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Grootlichtassistent
  • Parkeer assistent

• USB audio ingang

• Lederen/stof bekleding
  • Voorstoelen verwarmd
  • Lederen versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Safety-pakket

Laat u niets wijsmaken, deze Toyota Auris biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2015 heeft 99363 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.

• tot 14 september 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700