Toyota Auris

• Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter

• Bots herkenning systeem

Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze dealeronderhouden Toyota Auris is van het bouwjaar 2018, er staat 57111 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto. In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

• tot 16 februari 2022

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700