Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

1.8 Hybrid Dynamic met navigatie

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Navigatie

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur

• Lederen versnellingspook

Bij het ontwerpen van de Toyota Auris stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Auris is van het bouwjaar 2014, hij heeft 92400 kilometer gelopen. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Verder is de Toyota uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 11 oktober 2020

Deze Toyota Auris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar