Toyota Auris

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Navigatie

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur

• USB audio ingang

• Lederen versnellingspook

De Toyota Auris is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een exemplaar uit 2014, deze auto heeft 92540 kilometer gelopen. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Auris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700