Toyota Auris

Optiepakketten

Safety-pakket
    • Grootlichtassistent

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Grootlichtassistent

• Lederen versnellingspook

• Safety-pakket

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Toyota Auris van het bouwjaar 2015, die op de teller 83022 kilometer heeft staan. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Het audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Auris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

• tot 14 september 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700