Toyota Auris

Optiepakketten

Safety-pakket
    • Grootlichtassistent

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Grootlichtassistent

• USB audio ingang

• Lederen versnellingspook

• Safety-pakket

De Toyota Auris, zoals dit exemplaar uit 2016, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Deze auto heeft 87579 kilometer gelopen. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De Toyota Auris is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

• tot 8 januari 2022

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700