Toyota Auris

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur

• USB audio ingang

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Toyota Auris van het bouwjaar 2013, die op de teller 88208 kilometer heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Als u meer wilt weten over deze Toyota, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

• tot 12 april 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700