Toyota Auris

1.8 Full Hybrid Dynamic met navigatie en fietsendragerhouder ( trekhaak)

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

Optiepakketten

Navigatie-pakket
    • Audio-navigatie full map

• Audio-navigatie full map

• Airco (automatisch)
  • Armsteun achter
  • Elektrische ramen achter
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk

• Navigatie-pakket

Bij het ontwerpen van de Toyota Auris stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Het met navigatiepakket en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Auris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

• tot 26 augustus 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700