Toyota Auris

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Armsteun achter
  • Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk

Een kenmerk van Japanse auto′s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Toyota Auris uit 2010 met zijn kilometerstand van 97345. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Toyota is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

• tot 17 maart 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700