Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Auris

1.6 Now 5 deurs met stoelverwarming

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Auris

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 6-versnellingen

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Auris

• Stoelverwarming

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Bumpers in carrosseriekleur

• Stoelverwarming

Deze Toyota Auris is geïmporteerd al in 2013, heeft toen eerst op tijdelijk kenteken gereden en daarna is deze Toyota Auris op Nederlands kenteken gezet. Facturen vanaf 4700 km allemaal aanwezig bij deze Toyota Auris. Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Auris. Dit is een auto uit 2013, er staat 114302 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Ook is de auto voorzien van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Auris samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

• tot 22 november 2021

Deze Toyota Auris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Auris staat bij

Interesse in deze Toyota Auris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar